Проведені новорічні та різдвяні свята для понад 8000 дітей Харківщини

З 24 грудня 2018 року по 9 січня 2019 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі – Палац)  проведені новорічні та різдвяні свята для понад 8000 дітей Харківщини.

У заходах узяли участь учні закладів освіти, у тому числі діти пільгових категорій, а також переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних/міських конкурсів та діти, які прибули на Харківщину з території антитерористичної операції на сході України.

У цьому році  до початку свята діти в майстерні Дідуся Морозенка змогли власноруч зробити  новорічні поробки, переглянути найкращі роботи  традиційних новорічних виставок дитячої творчості з усіх куточків Харківщини: юних природоохоронців «Зимовий вернісаж» та «Різдвяна писанка», що спрямовані на формування екологічної культури та відродження українських народних традицій писанкарства (представлено понад 500 робіт).

З великою цікавістю діти зустріли масову розважально-ігрову програму біля новорічної ялинки за участы казкових героїв, творчих колективів  Палацу та Дідуся Морозенка. Особливу увагу дітей привернула вистава «Два пінгвіни» народного художнього колективу дитячого театру «Сорванцы» (керівник –  Вартянян О.П.). Юні  талановиті актори   показали захоплюючу історію про маленьких неслухняних пінгвінів, які подорожували світом.