Засідання у форматі «круглого столу» за темою «Книга, як музейний експонат»

19 січня 2019 року на базі Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради відбулося засідання у форматі «круглого столу» за темою «Книга, як музейний експонат».

Учасники заходу виконували ролі улюблених літературних героїв, з особливим захопленням відкривали для себе постаті відомих харків’ян, знайомились з їхніми  творами, ділилися надбанням родинних літературних колекцій.

Справжньою несподіванкою для учасників заходу було знайомство з грою, розробленою співробітниками Комунального закладу культури «Харківський літературний музей» «Будинок «Слово». Ведучим гри виступив співробітник Харківського літературного музею Юрченко Олексій Тарасович, який не тільки познайомив учасників з правилами гри, але й провів невеликий майстер-клас з формування літературної виставки.

Співробітниками Комунального закладу культури «Харківський літературний музей» передано учасникам заходу 12 екземплярів гри «Будинок слова» для використання в роботі музеїв та в освітньому процесі. Усі учасники заходу висловили свою вдячність колективу Харківського літературного музею за створення такої цікавої та пізнавальної гри.