ХVIIІ обласна науково-практична конференція педагогічних працівників закладів вищої освіти І – ІІ рівнів акредитації Харківської області

22 лютого 2019 року на базі ДВНЗ «Харківський коледж транспортних технологій» відбулася ХVIIІ обласна науково-практична конференція педагогічних працівників закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації Харківської області за темою: «Шляхи і методи популяризації підготовки молодших спеціалістів в умовах реалізації закону України «Про освіту».

У заході взяли участь директори, заступники директорів та педагогічні працівники технікумів, коледжів та училищ Харківської області.

Учасників конференції привітала Карпова Лариса Георгіївна – директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

У рамках заходу відбулися пленарне та секційні засідання, під час яких були обговорені найбільш актуальні питання, пов’язані з підготовкою молодших спеціалістів відповідно до Закону України «Про освіту».

Учасники заходу також ознайомилися з представленими на виставці науково-методичними матеріалами закладів вищої освіти І–ІІ рівнів акредитації Харківської області.

За підсумками роботи учасники конференції ухвалили рекомендації, спрямовані на вирішення першочергових завдань щодо забезпечення якісної підготовки фахівців з вищої освіти за ОКР «Молодший спеціаліст».