Фестиваль науки та робототехніки «ROBOfirst – більше ніж роботи!» зібрав  талановиту молодь

02 березня 2019 р. на базі Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця відбувся Фестиваль науки та робототехніки «ROBOfirst – більше ніж роботи!».

Організатори Фестивалю – Громадська організація «Інноваційні освітні технології», Технічна студія «Винахідник» за підтримки Харківської обласної державної адміністрації зібрали понад 300 талановитих, творчих, ерудованих дітей зі Сходу України; 33 команди, що продемонстрували своїх роботів, LEGO-моделі та проекти-стартапи темою цьогорічного Фестивалю «Вперед на орбіту!».

Фестиваль відкрив заступник голови обласної державної адміністрації А.В. Бабічев, який привітав  майбутніх інженерів, конструкторів. фахівців  IT-галузі та побажав їм перемог і на Землі, і в Космосі! Протягом дня на учасників і відвідувачів Фестивалю чекали інтерактивні зони від технічної студії «Винахідник», майстер-класи з робототехніки, LEGO-конструювання, можливість відвідати FABlab, дізнатися багато новинок про космос, що готує Харківський планетарій, взяти участь у лазерних боях разом зі «Space Arena».