Обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчальної, навчально-методичної роботи, методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

12 березня 2019 року на базі ДНЗ «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчальної, навчально-методичної роботи, методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему: «Системний підхід до методичної роботи з педагогічними працівниками закладів професійної освіти», у якому взяли участь 33 представники.

У ході семінару-практикуму розглядалися питання щодо ролі і місця методичної служби в підвищенні майстерності педагогів та технології підготовки, проведення педради. Під час практичного модуля семінару-практикуму учасники відвідали урок виробничого навчання «Кладка арочних перемичок», у ході якого була реалізована методична мета: «Впровадження інноваційних технологій на уроках виробничого навчання». Після цього відбувся самоаналіз проведеного уроку, аналіз уроку, виконання практичного завдання.