Відбулась школа кращого педагогічного досвіду для викладачів предметів природничої підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти

14 березня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова» відбулась школа кращого педагогічного досвіду для викладачів предметів природничої підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою: «Впровадження інтерактивних технологій на уроках біології та хімії», в якій взяли участь представники 25 ЗП(ПТ)О.

Керівник школи Черкашина Н.В., викладач хімії та біології ДНЗ «Ізюмський регіональний центр професійної освіти» презентувала досвід роботи з формування ключових компетенцій учнів засобами інтерактивної ігрової форми предметного та інтегрованого змісту навчання.

Практична частина школи проводилась у формі природничо-математичного STEAM – GUEST «РОЗВ’ЯЖИ ВПРАВИ – ПОДЗВОНИ!», що вирішував завдання щодо розвитку і соціалізації особистості учнів, формування їхньої національної самосвідомості, загальної культури, світоглядних орієнтирів, екологічного стилю мислення та поведінки.

Також у ході школи викладачів ознайомили з корисними освітніми Інтернет-ресурсами та провели практичну роботу з розв’язання задач з генетики та складання родоводів.