Відбувся обласний семінар-практикум для викладачів предмета «Фізична культура» та керівників фізичного виховання закладів професійної (професійно-технічної) освіти

21 березня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова» відбувся обласний семінар-практикум для викладачів предмета «Фізична культура» та керівників фізичного виховання на тему «Розвиток фізичних здібностей учнів на основі компетентнісного підходу під час проведення уроків фізичної культури та в позаурочний час».

Під час роботи семінару були заслухані та обговорені питання щодо:

  • розширення рухового досвіду, вдосконалення навичок життєво необхідних рухових дій, використання їх у повсякденній та ігровій діяльності;
  • реалізація компетентнісного підходу на уроках фізичної культури для формування в учнів ціннісних орієнтацій щодо культури здоров’я.

У формі «круглого столу» був проведений аналіз відвіданого позакласного заходу «Олімпійський урок» та організацію і проведення тренувального процесу з футболу під час гурткової роботи.