Участь у Галузевому конкурсі фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу»

Участь у Галузевому конкурсі фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу».
3-4 квітня 2019 року відповідно до програми заходів соціального партнерства між навчальними закладами професійної (професійно-технічної) освіти та ПАТ «Укрзалізниця», рішення засідання учасників програми соціального партнерства щодо проведення конкурсів професійної майстерності, погодженого з ПАТ «Укрзалізниця» на базі Київського вищого училища залізничного транспорту імені В.С. Кудряшова відбувся Галузевий конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу».
У Конкурсі взяв участь учень Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, Левченко Микита.
Програмою Конкурсу було передбачено: проходження теоретичного туру за допомогою багатопрофільної системи тестування Укрзалізниці та практичного туру, який включав виконання двох практичних робіт.
За результатами виконання тестових завдань та практичної роботи №1 у перший день учень Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, Левченко Микита  набрав найбільшу кількість балів серед усіх учасників Конкурсу.
Після виконання практичної роботи №2 другого дня та при підведенні підсумків Конкурсу Микита посів почесне IV місце.
За високий рівень професійної майстерності, спільним рішенням членів журі Левченка Микиту нагороджено спеціальним подарунком – смарт-годинником.