Обласна школа кращого бібліотечного досвіду для початківців у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

15 травня 2019 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області проведена школа кращого бібліотечного досвіду роботи за темою: «Організація бібліографічної та інформаційної роботи». На обласній школі були присутні 14 бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова та Харківської області.

Керівник школи, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області Руденко Ю.М., у своїй доповіді зазначила, що бібліографічна діяльність бібліотек закладів професійної (професійно-технічної) освіти має велике значення у забезпеченні інформаційних потреб учнів і педагогів для ефективного розвитку освітньої діяльності.

У практичній частині роботи школи проведено серед із учасниками заняття-практикум: складання списку рекомендованої літератури, бібліографічного опису інформації з різних джерел. Під час практикуму методист надала консультативно-методичну і практичну допомогу.

Завершилася школа підведенням підсумків та обговоренням проблем, що виникають у процесі роботи бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.