Підведені підсумки проекту «Шлях до порозуміння»

23 травня 2019 р. відбулося підведення підсумків проекту «Соціальна компетенція та управління конфліктами. Шлях до порозуміння». Проект реалізовувався в 3-х навчальних закладах: Харківському державному соціально-економічному коледжі, Житлово-комунальний коледж ХНУМГ ім. О.М. Бекетова і в Харківському коледжі Державного університету телекомунікацій ГО ЦПР «РАЗОМ» в партнерстві з німецькою організацією «S?dost Europa Kultur e.V.» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та сприяння Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Метою проекту було покращення репутації фахової передвищої освіти в суспільстві, підвищення її позитивного іміджу через створення сприятливої соціально-психологічної атмосфери в таких навчальних закладах.

Як повідомила координаторка проекту, представниця німецької організації «S?dost Europa Kultur e.V.» О. Пішель, Міністерство закордонних справ Німеччини підтримало реалізацію проекту з наступного навчального року у 5 закладах фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти.