Підсумкова зустріч у 2018/2019 н.р. закладів дошкільної освіти – учасників проекту «Сприяння освіті»

30 травня 2019 року на базі Комунального закладу «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради для представників адміністрації 33 закладів дошкільної освіти регіону, які є учасниками проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом the LEGO Foundation (Королівство Данія) від 22.12.2016, відбулась підсумкова зустріч щодо реалізації завдань проекту в 2018/2019 навчальному році та завдань на наступний навчальний рік.

Протягом навчального року для реалізації завдань проекту «Сприяння освіті» було здійснено більше 20 супроводжуючих візитів до закладів,                     7 обласних тренінгів та 5 точкових тренінгів за методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок».

27 закладів дошкільної освіти  Харківської області стали учасниками  Всеукраїнського фестивалю «Play Fest», працювали протягом навчального року над створенням проектів на тему «Професії майбутнього», досліджували дану тему та будували архітектурну модель з конструкторів LEGO та інших матеріалів. На церемонію нагородження, яка відбулась 20 квітня 2019 року у м. Запоріжжя, було запрошено 10 закладів-фіналістів, які отримали дипломи у різних номінаціях.