Засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій зварювального профілю, автомобільного та залізничного транспорту закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області

30 травня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти будівельних технологій Харківської області» відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників професій зварювального профілю, автомобільного та залізничного транспорту за темою: «Методична культура викладача як вища форма активності педагога».

У заході взяли участь 25 педагогічних працівників. Програмою засідання секції було передбачено проведення теоретичного та практичного модулів. Під час проведення теоретичного модулю учасники ознайомилися з досвідом роботи Трещової В.В., майстра виробничого навчання Красноградського професійного ліцею за темою: «Роль методичної культури та творчого потенціалу педагога у забезпеченні якісної підготовки кваліфікованих робітників з професії «Електрозварник ручного зварювання» та Сурової К.Ю., викладача Регіонального центру професійної освіти електротехнічних, машинобудівних та сервісних технологій Харківської області, яка розповіла про впровадження сучасних педагогічних технологій з використанням сервісів Google за допомогою девайсів.

Під час проведення практичного модуля кожен учасник обласного заходу отримав можливість потренуватися у створенні Google Classroom, Google документів, Google форм тощо.

Після закінчення засідання обласної секції учасники обмінялися враженнями про проведений захід.