Регіональна нарада-семінар з питань організації та проведення прийому вступників у 2019 році

Відповідно до наказу МОНУ від 21 червня 2019 року № 875 «Щодо проведення регіональних нарад-семінарів» 26 червня 2019 року о 12-00 у приміщенні ПС «Сучасник» Харківського державного університету харчування та торгівлі(вул. Клочківська, 330) відбулась регіональна нарада-семінар з питань організації і проведення прийому вступників у 2019 році до закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста та освітніми ступенями бакалавра, магістра та доктора філософії, усіх форм власності та сфери управління.

У нараді взяли участь проректори (заступники директорів), відповідальні секретарі приймальних комісій та адміністратори ЄДЕБО закладів вищої освіти з Харківської, Полтавської, Сумської, Луганської та Донецької областей.

Під час наради-семінару учасники ознайомились зі змінами до Умов прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста 2019 році та зі змінами до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2019 році та отримали відповіді на найбільш актуальні питання, пов’язані з організацією вступної компанії 2019 року.