Про святкування Дня знань в закладах професійної (професійно-технічної) освіти

02 вересня 2019 року в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Харківській області відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди початку 2019/2020 навчального року та Дня знань.

День знань – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто спонукає до творчості, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини. Адже цей знаменний день дарує учням зустріч із майстрами виробничого навчання та викладачами, це радість спілкування і навчання, а також відкриває нові шляхи, народжує нові мрії та нові події в житті кожного.

У цьому навчальному році близько 14 тисячі учнів будуть навчатися у закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

На урочистих заходах були присутні представники Департаменту науки і освіти, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області, Харківського державного будинку художньої та технічної творчості, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, батьківської громадськості, які теплими словами привітали учнів, педагогічні колективи зі святом.

Подарунками для всіх учасників свят стали виступи виконавців та творчих колективів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.