Відбулася обласна школа кращого педагогічного досвіду для викладачів іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти

25 вересня 2019 року відбулася обласна школа кращого педагогічного досвіду у вигляді вебінару для викладачів іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Тема заняття: «Позаурочна виховна робота з предмета – засіб розвитку компетентностей учня».

В роботі заходу брали участь представники 25 ЗП(ПТ)О Харківської області.

Викладач іноземної мови Професійно-технічного училища № 60
смт Кегичівка Харківської області та Чугуївського професійного аграрного ліцею розповіли колегам про свої професійні напрацювання з іноземної (англійської) мови.

Учасники заслухали доповіді, переглянули презентації, обговорили цікаві моменти, висловили схвальні відгуки про роботу педагогів-доповідачів.

Методист НМЦ ПТО у Харківській області зробив огляд цікавих публікацій у фахових науково-методичних виданнях, зосередивши увагу на самомаркетингу педагога і на особливостях покоління Z …

Після обміну враженнями від наданих матеріалів і підбиття підсумків обласна школа кращого педагогічного досвіду завершила роботу.