Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи ПТНЗ

22 жовтня 2014 року у ДНЗ «Харківське вище професійне училище №6» відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи професійно-технічних навчальних закладів за темою «Управління діяльністю учасників виховного процесу ПТНЗ» та збір обласної ради лідерів учнівського самоврядування.

У роботі семінару взяли участь 44 заступники директорів з навчально-виховної роботи, начальник відділу з питань трудових ресурсів управління праці та зайнятості Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації Івлєва Н.Ю., методист НМЦ ПТО Бронскова О.В. Спочатку учасники семінару взяли участь у роботі зборів обласної ради лідерів учнівського самоврядування за темою «Розвиток творчого потенціалу лідерів – шлях до успіху». Далі робота семінару проходила за окремою програмою, були заслухані доповідь та виступи-презентації з питань:

– роль заступника директора з навчально-виховної роботи щодо реалізації Гендерної політики у ПТНЗ;

– застосування хмарних технологій під час організації та проведення виховної роботи у ПТНЗ;

– нормативно-правове забезпечення виховної роботи в ПТНЗ.

Учасники мали можливість опанувати методику проведення позаурочних заходів, які потім впроваджуватимуть у практичну діяльність. Завершився семінар підведенням підсумків та прийняттям рішень щодо удосконалення виховної роботи.