Обласний педагогічний захід для старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

31 жовтня 2019 року на базі ДНЗ «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області» (далі – Центр) було проведено обласний педагогічний захід для старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти (далі – ЗП(ПТ)О) за темою: «Формування нового змісту, інноваційних форм та методів навчання професійної (професійно-технічної) освіти».

Учасники обговорювали питання діяльності сучасних навчально-практичних центрів, що створені за кошти державного бюджету, а також за підтримки соціальних партнерів.

Старші майстри Центру ознайомили учасників заходу з оснащенням, навчально-методичним забезпеченням, системою роботи НПЦ, системою надання якісної професійної освіти учням, незайнятому населенню, організацією підвищення кваліфікації та стажування майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О із застосуванням новітніх методик професійного навчання, сучасного обладнання та інструментів.

Старші майстри ЗП(ПТ)О також взяли участь у семінарі-тренінгу: «Google-сервіси в освітньому процесі ЗП(ПТ)О: можливості використання».

Презентация до семінару 31.10.2019

Google форми

Google Сервіси