І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» за компетенцією «Електромонтажні роботи»

14 листопада 2019 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» відбувся І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» за компетенцією «Електромонтажні роботи».

У Конкурсі взяли участь 5 учнів та випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова та області.

Професійну майстерність конкурсантів оцінювало компетентне та незалежне журі, до складу якого увійшли:

  • Білянін Роман Володимирович, начальник виробничо-диспетчерського відділу ПАТ «ЗАВОД ПІВДЕНКАБЕЛЬ», голова журі
  • Сап’яний Сергій Генадійович, інженер з підготовки кадрів ТОВ «ТД Укрелектрокомплект», заступник голови  журі
  • Міленін Дмитро Миколайович, старший викладач Харківського національного технічного університету сільського господарства Петра Василенка, член журі.

Переможцями Конкурсу стали:

І місце – Петрушкевич Юлій, учень Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості»;

ІІ місце – Благий Андрій, випускник Шевченківського професійного аграрного ліцею;

ІІІ місце – Мирний Владислав, робітник ПАТ «Завод Південкабель».

По завершенні конкурсу Переможці були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня, всі учасники отримали сертифікати, а також подарунки від спонсорів.

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм творчого потенціалу, невичерпного ентузіазму та наполегливої праці, які допоможуть досягти вершин професійного Олімпу!