Проведено засідання місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» Харківської області

25 листопада 2019 року у приміщенні Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» проведено засідання місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» Харківської області.

У ході роботи члени місцевого осередку ознайомлені із створенням умов для забезпечення якісної доступної дошкільної освіти в Харківській області; перебігом упровадження освітньої програми «Впевнений старт» у закладах дошкільної освіти регіону; досвідом роботи Чугуївського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 8 Чугуївської міської ради Харківської області – учасника проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом The LEGO Foundation (Королівство Данія).

Відбулося обговорення актуальних питань щодо організації дошкільної освіти, які розглянуто на засіданні Координаційної ради ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у м. Пологи  Запорізької області та  Всеукраїнському практичному семінарі «Результати впровадження STREAM-освіти дошкільників та пріоритети STREAM-освіти молодших школярів» у м. Вінниця.

Надано інформацію про участь делегацій Харківської області у заходах з відзначення Всеукраїнського дня дошкілля в м. Київ 27.09.2019 та                             у Всеукраїнському науково-практичному семінарі для тренерів – представників проекту «Впевнений старт», який проходив у м. Київ 25.10.2019.

Учасники засідання поділилися враженнями щодо участі делегації Харківській області у публічних консультаціях Міністерства освіти і науки України з питань дошкільної освіти 20 листопада 2019 року в м. Харків.