Про підсумки проведення VІ обласного  Форуму педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Харківщини

28 листопада 2019 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся VІ обласний Форум педагогічних працівників закладів позашкільної освіти.

У роботі Форуму взяли участь заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки В.В. Ігнатьєв, керівники та педагогічні працівники 112 закладів позашкільної освіти Харківщини, представники відділів (управлінь) освіти, які координують роботу з питань організації позашкільної освіти (понад  250 осіб).

Під час роботи Форуму розглядалися питання про здобутки та перспективи розвитку позашкільної освіти Харківщини, концептуальні засади розвитку позашкільної освіти у контексті реформування освіти, підтримку місцевою владою позашкілля в умовах децентралізації, обговорені питання організації позашкільної освіти в об’єднаній територіальній громаді, створення інноваційного освітнього середовища в системі позашкільної освіти та перспективи розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

У рамках заходу відзначено педагогічних працівників закладів позашкільної освіти відзнаками Міністерства освіти і науки України.

Здійснено перегляд відеоролика «За покликом серця» з питань організації позашкільної освіти та названі славетні імена земляків, які свої перші кроки до великого майбутнього робили в закладах позашкільної освіти Харківщини.

Учасників Форуму привітали творчі колективи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», Заслужений артист України Ян Костирко та вихованці гуртка «Моделювання та конструювання одягу» Красноградського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Також на Форумі була представлена виставка творчих робіт педагогів закладів позашкільної освіти Харківської області.

Ладоня О.В. ЦДЮТ № 1

Презентація Чепурна О.О.

Славетні харківяни

Стан та перспективи ДЮСШ

форум 2019 Слиш