ФІНАЛ ІІІ Регіонального турніру з фінансової грамотності на Кубок Голови Харківської обласної державної адміністрації

3 грудня 2019 року відбувся фінал ІІІ Регіонального Турніру з фінансової грамотності на кубок голови Харківської обласної державної адміністрації.

Цього року Турнір проводиться вже втретє, що підтверджує важливість та актуальність питання розвитку та навчання молоді Харківщини в напрямку підвищення рівня фінансової грамотності.

Організаторами Турніру виступили Харківський банківський союз, Харківський університетський консорціум; Харківський інститут ДВНЗ «Університет банківської справи», Громадська організація «Діловий клуб «Партнер» під патронатом Харківської обласної державної адміністрації.

Турнір проводиться з метою створення основ для підвищення фінансової грамотності учнівської молоді та студентства, як необхідної умови підвищення рівня і якості життя, а також налагодження освітнього, наукового, організаційно-методичного співробітництва, спрямованого на розвиток фінансової грамотності громадян України.

З 5 листопада по 3 грудня 2019 року команди загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області та м. Харкова, закладів вищої освіти з підготовки молодших спеціалістів та закладів вищої освіти приймали участь у трьох етапах Турніру.

За результатами фінального змагання Журі Турніру визначило переможців:

  • Серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів:

1 місце – «LEVEL UP» (Комунальний заклад «Харківська зашальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №49);

2 місце – «Бізнес-сила» (збірна команда Харківської гімназії №43, Харківського ліцею №141, Закладів загальної середньої освіти №143 та №139 Харківської міської ради Харківської області);

3 місце – «Крупный инвестор» (Харківська гімназія №14).

  • Серед закладів вищої освіти з підготовки молодших спеціалістів:

1 місце – «Майже жіноча логіка» (Державний вищий навчальний заклад «Харківський коледж текстилю та дизайну»);

2 місце – «Фінансово активні» (Житлово-комунальний коледж Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова);

3 місце – o   «Золотий запас» (Харківський державний автотранспортний коледж).

  • Серед закладів вищої освіти:

1місце – «Financially savvy students» (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна);

2 місце – «Fortis» (Харківський навчально-науковий інститут ДВНЗ «Університет банківської справи»);

3 місце – «Фінансово грамотні» (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця).

Також вчора відбулося урочисте нагородження переможців та учасників Турніру за участю Адміністрації Харківської області, Харківського банківського Союзу, Харківського університетського консорціуму та банків Харківщини, під час якого учасники та переможці отримали цінні призи та нагороди від Топ-менеджерів банків.