Навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області

З 9 по 11 січня 2020 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області, в якому взяли участь близько 100 членів та координаторів районних (міських, селищних) рад старшокласників з Близнюківського, Богодухівського, Роганської ОТГ, Дворічанського,  Красноградського, Лозівського, Харківського районів та міст Ізюм,   а також Харківської державної гімназії-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» та Комунального закладу «Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» Харківської обласної ради.

Уже сьомий рік поспіль за запрошенням харківських лідерів у рамках реалізації  Всеукраїнського проєкту «Рух лідерів», що координує Харківська обласна рада старшокласників, учасниками навчально-тематичного збору стали лідери Сумської ради старшокласників.

Активно лідери  та координатори взяли участь у тренінгу  «Відповідальне лідерство», що провела практичний психолог Мельман В.О. Учасники збору відвідали  РЛП «Фельдман Еко-парк»,  каталися на ковзанах на площі Свободи.

10 січня 2020 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся щорічний різдвяний бал лідерів учнівського самоврядування за участі вихованців Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», Сумського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка та  Комунального закладу «Харківський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Правоохоронець» Харківської обласної ради.