Про урочисте відкриття ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів

19 січня 2020 року відбулося урочисте відкриття ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, які проходять на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.

В урочистостях узяла участь Лариса Карпова, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації. Учасників урочистостей також привітали Антон Пантелеймонов, проректор з науково-педагогічної роботи Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, та Сергій Ліфиць, учитель Харківського фізико-математичного ліцею № 27. До юних математиків також звернувся Денис Слободянюк, неодноразовий переможець фінального етапу олімпіади з математики, нині студент першого курсу факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

19 січня 2020 року відбувся І тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, у якому взяв участь 289 учнів закладів загальної середньої освіти районів (міст, ОТГ) Харківської області.

Попередні результати олімпіади будуть оприлюднені на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» 21 січня 2020 року.

Апеляція відбудеться 22 січня 2020 року з 15.30 до 17.00 в Харківському національному університеті імені В.Н.Каразіна (м. Харків, пл. Свободи, 4, ауд. 6-52).

Оприлюднення списків учнів, які запрошуються до участі в ІІ турі олімпіади, – 23 січня 2020 року на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

Бажаємо успіхів учасникам олімпіад та їх наставникам!