Обласна виставка дитячих творчих робіт «Мій біль − Афганістан»

З 11 до 17 лютого 2020 року в музеї історії Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно організовано проведення обласної виставки дитячих творчих робіт «Мій біль − Афганістан», присвяченої вшануванню громадян України, які виконували військовий обов’язок на території Республіки Афганістан.

Виставка проводиться з метою ознайомлення учнівської молоді з історичними фактами та подіями під час війни на території Республіки Афганістан, виховання патріотизму, поваги, милосердя.

На виставку було надіслано 304 роботи від 312 авторів-учнів закладів освіти з 27 районів, 5 міст,  9 об’єднаних територіальних громад Харківської області та вихованців 8 закладів освіти обласного підпорядкування.

У рамках заходу 14 лютого 2020 року відбулася зустріч учнів закладів загальної освіти, вихованців Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» з ветераном Афганської війни 1979-1989 років, головою Дергачівської спілки воїнів-афганців – Гришиним Володимиром Вікторовичем, який розповів про воєнні будні на погранзаставі, фронтову дружбу, відповів на численні запитання учнівської молоді.

Виставку відвідало понад 600 учнів закладів освіти.