Відкритий командний кубок Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з бадмінтону серед студентів та співробітників

З 14 по 16 листопада 2014 року у навчально-спортивному комплексі «Юрист» пройшов відкритий командний кубок Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з бадмінтону серед студентів та співробітників ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Харкова, присвячений 210-ї річниці з дня заснування Університету Організатори − Федерація бадмінтону Харківської області, профспілковий комітет, спортивний клуб та кафедри фізичного виховання Університету.

У заході взяли участь спортсмени з 7 вузів Харкова: Харківського національного медичного університету, Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, Харківської державної академії фізичної культури, Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Харківського національного університету радіоелектроніки. На відкритті змагань ректор Університету В.Я.Тацій звернувся до учасників. Він зазначив, що спортом як і навчанням треба займатися упродовж життя. Спорт – це також надія, радість і слава країні. В.Я.Тацій нагадав присутнім імена спортсменів Університету, які здобули нагороди найвищого ґатунку на чемпіонатах світу, Європи, Олімпійських іграх: чемпіонка світу і Європи з шахів Анна Ушеніна, олімпійські чемпіони з шахів Павло Ельянов та Олександр Моїсеєнко, чемпіонка світу і Європи з дзюдо Інна Черняк, чемпіон Універсіади з боксу Олександр Гвоздик, чемпіон світу з шашок Денис Шкатула, бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби Мраз Джафарян, чемпіон Європи та срібний призер чемпіонату світу з радіоорієнтування та радіопеленгації Євгенія Веремеєнко, бронзовий призер чемпіонату світу з армрестлінгу Анастасія Заворотня та ін. Учасників заходу також привітали: Начальник Харківського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту А.В.Кобзар та президент Федерації бадмінтону Харківської області Г.А.Махновський. Почесні гості подякували ректора за постійну підтримку спорту для студентів, а також спорту високих досягнень в ім’я Харкова та України. Чемпіонами та призерами командних змагань стали:

Серед чоловіків:

I місце:

Харківська державна академія фізичної культури;

ІI місце:

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого;

ІІI місце:

Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна;

Серед жінок:

I місце:

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого;

ІI місце:

Харківська державна академія фізичної культури;

ІІI місце: