Проведення ХХ ювілейного Олімпійського уроку та відзначення Дня фізичної культури

10.09.2014 року на базі Харківської державної академії фізичної культури відбулося урочисте відкриття ХХ ювілейного Олімпійського уроку та відзначення Дня фізичної культури в рамках Олімпійського тижня. В урочистостях були присутні почесні гості, ветерани спорту, видатні спортсмени, призери та учасники Олімпійських ігор:

Павленко Віктор Олексійович – заступник голови – начальник управління навчально-спортивної роботи і фізичного виховання в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних закладах освіти Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;

Кобзар Андрій Віталійович – начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;

Ажиппо Олександр Юрійович – ректор Харківської державної академії фізичної культури;

Христоєв Віктор Анатолійович – відповідальнийсекретар Харківського обласного відділення національного олімпійського комітету України.

З привітальними словами до присутніх звернувся заступник голови Комітету – Павленко Віктор Олексійович.

Захід відбувся на високому рівні за участю показних виступів спортсменів та творчих колективів. Проведення заходів такого рівня сприяє утвердженню здорового способу життя, забезпечують розвиток олімпійського руху в України та сприяє більшому залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом. Вітаємо всіх з Днем фізичної культури в Україні та бажаємо міцного здоров’я, спортивних та життєвих перемог.