Нарада з директорами професійно-технічних навчальних закладів

26 листопада 2014 року на базі Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» (м. Харків, вул. Скрипника, 14) відбулася нарада з директорами професійно-технічних навчальних закладів, де були розглянуті такі питання:

1. Про кадрове забезпечення навчально-виховного процесу професійно-технічних навчальних закладів областіта стан роботи щодо підвищення кваліфікації керівних та педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів.

2. Про хід проведення поглиблених медичних оглядів учнів професійно-технічних навчальних закладів у 2014/2015 навчальному році.

3. Про впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес  професійно-технічних навчальних закладів області.

4. Щодо ефективності обміну інформацією електронними засобами зв’язку.

5. Про результати участі випускників професійно-технічних навчальних закладів у зовнішньому незалежному оцінюванні та вступу до вищих навчальних закладів.

6. Про підсумки вивчення результатів  навчально-виробничої, начально-виховної, навчально-методичної діяльності у Вищому професійному училищі № 27 м. Куп’янська та Державному навчальному закладі «Харківський професійний ліцей будівельних технологій».

 

Матеріали за темою