Вебінар «Школа молодого методиста з кадрових питань»

18 лютого 2015 року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» вебінар для молодих методистів із кадрових питань.
Тема вебінару: «Пріоритетні засади нормативно-правової та організаційно-методичної роботи методиста з кадрової роботи».
Категорія учасників вебінару: новопризначені методисти районних (міських) методичних (інформаційно-методичних) кабінетів (центрів), спеціалісти місцевих органів управління освітою, які відповідають за роботу з управлінськими та педагогічними кадрами у навчальних закладах різних типів Харківської області.
Під час роботи вебінару будуть розглянуті такі питання:
• Про пріоритетні напрями роботи методистів (спеціалістів) із кадрових питань місцевих органів управління освітою у 2015 році.
• Зміни до підходів у роботі кадрової служби місцевих органів управління освітою та методичних служб із питань упровадження у навчальних закладах інклюзивної освіти.
• Особливості роботи з питань дотримання нормативно встановлених вимог із оформлення ділової документації з кадрових питань.

Час проведення вебінару: 16.00–17.00.
Місце проведення вебінару: Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти», вул. Пушкінська, 24, зала № 32,
ІІІ поверх.

УВАГА!
Підключення учасників вебінару буде проведене 18 лютого
2015 року до 16-00; посилання для входу до вебінару –
http://u274519.seemedia.pro/event/qlaha