Науково-практичний семінар-тренінг

25 лютого 2015 року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» у межах трирічного навчання проводять останнє тематичне заняття обласного постійно діючого науково-практичного семінару-тренінгу для новопризначених заступників директорів із навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів різних типів і форм власності, які мають стаж адміністративної роботи від 2-х до 3-х років (відповідного до списків запрошених осіб).

Тема обласного семінару-треінгу: «Системний підхід до формування морально-духовних цінностей в учасників навчально-виховного процесу».

Питання, що будуть розглянуті під час роботи семінару-тренінгу:

  • формування системи ціннісних орієнтацій учня як основи його подальшої соціалізації;
  • концептуальні засади Основних орієнтирів виховання школярів;
  • системний підхід у роботі з формування духовної та соціально зрілої особистості учня загальноосвітнього навчального закладу.

Для новопризначених заступників директорів із навчально-виховної роботи – учасників обласного науково-практичного семінару-тренінгу – буде проведено тренінгове заняття «Етапи формування соціальних і громадських компетентностей учнів на уроках із різних предметів у 1–11-х класах».

Учасників буде забезпечено відповідними інформаційними платформами.

За результатами проведеного семінару-тренінгу його учасники, які успішно завершили навчання у межах обласної школи «Новопризначеного заступника директора з навчально-виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу», одержать відповідні документи.

Місце проведення обласного семінару-тренінгу: Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти»,
вул. Пушкінська, 24, зала № 30, ІІІ поверх.

Час проведення: 12.30–14.30.

Реєстрація учасників із 12.00 до 12.30.

Телефон для довідок 731 46 93