Навчально-методичний семінар

25 лютого 2015 року о 09.30 на базі Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова (м. Харків, Івана Каркача, 20), відбудеться Навчально-методичний семінар з директорами професійно-технічних навчальних закладів за темою: «Організація підготовки та методика проведення Дня цивільного захисту та об’єктового тренування в професійно-технічному навчальному закладі», де будуть розглянуті такі питання:

  1. Організація роботи з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в умовах професійно-технічного навчального закладу (з досвіду роботи Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова).
  2. Модернізація законодавчої бази, що регламентує проведення основних заходів цивільного захисту в системі освіти та професійно-технічних навчальних закладах зокрема.
  3. Методика організації та проведення етапів Дня цивільного захисту та об’єктового тренування, інших заходів, спрямованих на безпеку учнів професійно-технічних навчальних закладів.
  4. Рекомендації щодо оформлення інформаційно-довідкових куточків з Цивільного захисту в професійно-технічних навчальних закладах.
  5. Загальна характеристика організації роботи з цивільного захисту в професійно-технічних навчальних закладах міста Харкова та Харківської області.