Відбулося засідання «круглого столу» «Антикорупційне законодавство: теорія та практика застосування»

18 березня 2015 року в рамках візиту до Харківської області латвійської делегації на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом Латвійської Республіки в Україні пані Аргітою Даудзе на базі Національної академії правових наук України відбулося засідання «круглого столу» «Антикорупційне законодавство: теорія та практика застосування».

У заході взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні п. Аргіта Даудзе, перший проректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Битяк Ю.П., депутат, Голова підкомітету протидії корупції Комітету оборони, внутрішніх справ та боротьби з корупцією Сейму Латвії     А. Лоскутовс, старший експерт з питань протидії корупції Комітету оборони, внутрішніх справ та боротьби з корупцією Сейму Латвії І. Войка, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації А. Бабічев, представники прокуратури, правоохоронних органів, суддів, провідні та молоді науковці Харківщини.

Під час засідання «круглого столу» було висвітлено наступні питання: «Антикорупційне законодавство: від теорії  до реалізації (досвід Латвії)»,  «Прозорість у державному управлінні: латвійські уроки», «Влада та корупція у сучасній Україні: політико правові проблеми», «Проблеми корупції у приватному секторі України».