“OPEN INTERNATIONAL DAY” у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця 

27 березня 2015 року у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця  відбувся «OPEN INTERNATIONAL DAY». Мета заходу – популяризація  Харківського регіону як освітньої столиці України,  що дасть можливість залучити на навчання абітурієнтів з України та інших країн світу.

В Університеті працює 7 спільних програм підготовки магістрів з провідними європейськими університетами. На сьогодні французькі та австрійські дипломи разом з українським отримали  більше 250 випускників.

З цього  року на всіх напрямах підготовки буде відкрито відділення  з викладанням усіх дисциплін англійською мовою фахівцями Університету, які сертифіковані за міжнародними стандартами. Університет нагороджений «Золотим знаком» Кембріджського університету за якісну підготовку студентів і викладачів з професійної англійської мови.

У заході взяв участь заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки  В.В. Ігнатьєв.