Змаганя з кікбоксингу WРКА серед студентів

З 02 по 05 квітня 2015 року у місті Харкові відбулись змагання чемпіонат України з кікбоксингу WРКА серед студентів ВНЗ України IІІ – IV рівнів акредитації.

Змагання проводились як заключний етап формування збірної команди України  до участі у  Чемпіонаті Світу з кікбоксингу W.Р.К.А. серед студентів, що відбудеться у травні 2015 року у Греції.

У змаганнях взяли участь збірні команди 17-ті вищих навчальних закладів України загальної кількістю 180 студентів-учасників.

У командному заліку перше загальнокомандне місце поділили зайняла збірна команда Харківського національного автодорожнього університету, на другому місці – збірна команда Харківської державної академії з фізичної культури, трете місце зайняла збірна команда Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди.

Впевнену перемогу та путівку до студентського Чемпіонату Світу-2015 з кікбоксингу W.Р.К.А. у Грецію завоювали студенті харківських ВНЗів:

  1. Кудрицький Ігор (ХНАДУ) у розділі фул-контакт та у розділі лайт-контакт у в./кат. до 80 кг;
  2. Пашкова Оксана (ХДАФК) у розділі косікі та лайт-контакт у в./кат. до 55 кг;
  3. Панасовська Ксенія (ХНПУ ім. Г.С. Сковороди) у розділі лайт-контакт у в./кат. до 50 кг;
  4. Сенічев Максим (ХДАФК) у розділі орієнтал у в./кат. до 65 кг;
  5. Оріщенко Євген (ХНУГХ) у розділі лайт-контакт та семі-хардбоксинг у в./кат. до 75 кг.
  6. Макоєдов Ігор (ХДАФК) у розділі лоу-кік та фул-контакт у в./кат. до 75 кг;
  7. Байрамгельдиєв Батир (ХНАДУ) у розділі лоу-кік у в./кат. до 65 кг;
  8. Турдалієв Шуханжон (ХНАДУ) у розділі семі-хардбоксинг у в./кат.

Активну участь в урочистому відкриттю та нагородженню переможців та призерів змагань прийняв начальник Харківського обласного відділення (філії)  Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Віталійович Кобзар.