Семінар-тренінг по обміну досвідом

21 травня 2015 року на базі комунального закладу «Харківський санаторний навчально-виховний комплекс №13» Харківської обласної ради   проведено семінар-тренінг із упровадження LEGO-технологій в освітній процес у дошкільних навчальних закладах у 2014/2015 навчальному році (програма «Навчання через дію»). Семінар-тренінг по обміну досвідом відбувся в рамках проекту «Сприяння освіті» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та благодійним фондом LEGO Foundation (Данія) від 10.07.2010.

Під час проведення заходу присутні ознайомилися з системою роботи  комунального закладу «Харківський санаторний навчально-виховний комплекс №13» Харківської обласної ради щодо втілення принципу наступності між різними ланками освіти при впровадженні LEGO-технологій у навчально-виховний процес. Учасникам проекту презентовано досвід закладу щодо участі в дитячому Всеукраїнському архітектурному конкурсі              «Моє місто».

У заході взяли участь 20 педагогічних працівників із 7 дошкільних навчальних закладів м. Харкова та 3 навчально-виховних комплексів обласного підпорядкування.