Фестиваль дитячої художньої творчості «Таланти третього тисячоліття»

З метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, які займаються різними жанрами аматорського мистецтва, на Харківщині традиційно відбувся обласний відкритий фестиваль дитячої художньої творчості «Таланти третього тисячоліття» (далі – Фестиваль) у номінаціях «Образотворче мистецтво», «Вокальне мистецтво» та «Хореографічне мистецтво».

Цього року у Фестивалі взяли участь понад 1500 дітей віком від 6 до 18 років, 69 із них стали переможцями. У номінації «Образотворче мистецтво» переможцем визнано Шабанову Олександру, вихованку Районного центру дитячої та юнацької творчості Харківської районної ради, у номінації «Хореографічне мистецтво» − зразковий художній колектив «Крапельки» Чугуївської гімназії № 5 Чугуївської міської ради, у номінації «Вокальне мистецтво» − Гирюшту Дар’ю, вихованку Чугуївського центру дитячої та юнацької творчості Чугуївської районної ради.

30 травня 2015 року  у рамках заходів до Міжнародного дня захисту дітей  під час обласного свята «Майстерня талантів» відбулось урочисте нагородження переможців Фестивалю.