Про проведення свята «День знань»

1 вересня 2015 року в загальноосвітніх, інтернатних, професійно-технічних навчальних закладах Харківській області відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди початку 2015/2016 навчального року та Дня знань.

У цьому навчальному році будуть одержувати середню освіту понад 228,2 тис. учнів. Велика шкільна родина поповнилась на 26,4 тис. першокласників.

Майже 15 тис. учнів будуть навчатися у професійно-технічних навчальних закладах, з них 6,4 тис. учнів зараховані на навчання у 2015/2016 навчальному році.

На урочистих заходах були присутні: керівництво обласної державної адміністрації, директори Департаментів обласної державної адміністрації, представники Департаменту науки і освіти, шефи та куратори навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування, батьківська громадськість, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, депутати різних рівнів, ветерани війни та праці, визначні люди, почесні гості.

Під час проведення свят почесні гості привітали дітей, їх батьків, педагогічні колективи навчальних закладів та вручили цінні подарунки.