Про підсумки урочистих заходів з нагоди складання Клятви ліцеїста

25 вересня 2015 року в Комунальному закладі «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради відбулися урочисті заходи з нагоди складання Клятви ліцеїста для першого набору навчального закладу.

Знаменною ця дата є  для всіх учасників навчально-виховнового процесу ліцею. В цьому році заклад поповнився  3-ма новими взводами юнаків, які вперше  переступили поріг «Патріота» та  мають бажання здобути військові професії. В закладі створено умови для підготовки юнаків до виконання конституційного обов’язку щодо захисту Батьківщини в Збройних Силах України та інших військових формуваннях, зміцнення їх фізичного і психічного здоров’я, реалізації права на освіту й формування засад здорового способу життя.

На урочистостях з нагоди складання клятви ліцеїста з привітальним словом виступили заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки    Ігнатьєв В.В., начальник Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» генерал-майор   Середа О.П., заступник начальника факультету Національної академії Національної Гвардії України полковник Желага А.М., начальник Чугуївського відділу служби цивільного захисту підполковник Карпов А.І. Серед почесних гостей був присутній настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці отець Ілля, який вчинив обряд благословення ліцеїстів і всіх присутніх на мир, щастя та злагоду.