Про підсумки проведення обласного семінару-практикуму

24 вересня 2015 року на базі Харківського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбувся обласний семінар-практикум для викладачів професійно-технічних навчальних закладів з предмету „Захист Вітчизни” на тему: „Організація навчально-виховного процесу допризовної підготовки учнівської молоді ПТНЗ на основі найкращих традицій українського народу”.

У ході семінару були розглянуті такі питання:

– про традиційні форми і засоби військово-фізичного виховання козацької педагогіки (Жидко О.М., майстер виробничого навчання Харківський професійний ліцей будівництва і комунального господарства ;

–  про роль педагога в посиленні патріотичного виховання в професійно-технічних навчальних закладах (Сухілін В.В. методист НМЦ ПТО у Харківській області).

Учасники семінару переглянули відеоролик фрагменту уроку „Збройні Сили України – військове формування держави”. Під час „круглого столу”  обговорили Концепцію національно-патріотичного виховання  дітей і молоді та заслухали методичні рекомендації щодо шляхів реалізації патріотичного виховання учнівської молоді в ПТНЗ Харківської області.