Про підсумки проведення відбірково-тренувальних зборів

20 жовтня 2015 року Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» спільно з кафедрою менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів і Міжнародним бізнес-центром Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проведено відбірково-тренувальні збори з підготовки до ІІ відкритого регіонального учнівського турніру з фінансової грамотності. Збори відбулися на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». До проведення заходу також було залучено спеціалістів у галузі фінансів, представників бізнесу та банківських установ м. Харкова.

Відбірково-тренувальні збори проводилися з метою надання науково-методичної та практичної допомоги керівникам та учням-членам команд з питань підготовки до виступу у ІІ відкритому регіональному учнівському турнірі з фінансової грамотності. До участі запрошувалися команди старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.

У заході взяли участь 15 команд, до складу яких увійшли 75 учнів. Тренувальні ігри виявили високий творчий потенціал та здібності учнів.

За результатами відбірково-тренувальної гри рекомендовано направити команду Харківського ліцею №141 Харківської міської ради Харківської області для участі у ІІ відкритому регіональному учнівському турнірі з фінансової грамотності, який відбудеться 07-08 грудня 2015 року в м. Києві.