Про проведення Всеукраїнського семінару-практикуму для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів

29 жовтня 2015 року у Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» розпочав роботу Всеукраїнський семінар-практикум для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів за темою «Екологічне виховання дітей та учнівської молоді з використанням об’єктів природно-заповідного фонду».

29 жовтня 2015 року відбулася науково-практична конференція «Шляхи розвитку освітнього простору позашкільного навчального закладу в сучасних умовах». Педагогами Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» організована виставка творчих робіт вихованців з еколого-натуралістичної тематики.

Семінар-практикум проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України у партнерстві з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

У роботі семінару-практикуму беруть участь близько 30 педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного напряму Харківської та інших областей України.

30 жовтня 2015 року програмою передбачено проведення заходу на базі Балаклійської станції юних натуралістів Балаклійської районної ради Харківської області та організація екскурсії «Харків – перша столиця України».

31 жовтня 2015 року робота-семінару практикуму буде організована на базі РЛП «Фельдман-екопарк» та Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.