Про підсумки проведення виїзного тематичного семінару

26 листопада 2015 року Центром громадянського виховання КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» на замовлення відділу освіти Ізюмської районної державної адміністрації проведено виїзний тематичний семінар за темою «Організація виховної роботи в класному колективі: роль класного керівника».

Мета семінару полягала у підвищенні компетентності педагогічних працівників з питань організації виховної роботи в класному колективі на засадах дитиноцентризму.

Під час семінару окреслено роль, завдання, основні принципи та критерії оцінювання виховної діяльності класного керівника на засадах дитиноцентризму, розглянуто діагностичні методи та методики, що використовуються у практичній діяльності класного керівника, надано науково-методичну допомогу учасникам семінару з питань практичного застосування сучасних методів діагностики, планування й організації виховної роботи класного керівника.

У семінарі взяв участь 21 педагог (заступники директорів з виховної роботи, керівники ШМО класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів Ізюмського району).