Профілактика безпеки дорожнього руху

24 грудня 2015 в рамках профілактики безпеки дорожнього руху серед пішоходів пройшла зустріч з учнями (вихованцями) Комунального закладу «Харківський санаторний навчально-виховний комплекс № 13» Харківської обласної ради.

Зустріч проводилася інспектором сектору прес-служби Управління патрульної поліції у м. Харкові лейтенантом поліції Кульбачною М.М. На заході також були присутні: заступник командира роти № 4 батальйону № 2 лейтенант поліції Сєлєдков Є.В., інспектор патрульної поліції роти № 7 батальйону № 2 лейтенант поліції Голуб Л.О. та представники знімальної групи телеканалу ОТБ.

Для присутніх дітей, учнів (вихованців) 1-5 класів, проведено роз’яснювальну роботу про правила дорожнього руху та формування навичок обережного поводження на дорозі, а також правильної поведінки під час вуличного руху.

Для наочного прикладу були використані плакати та картки з зображенням дорожніх знаків. Закріпити отримані навички допомогли проведені вікторини і ігри.

Під час зустрічі діти отримали відповіді на поставлені запитання щодо повноважень патрульної поліції та мети її перебування на вулицях Харкова. На власному прикладі поліцейські розповіли вихованцям навчального закладу про умови прийому на службу та зробили фото на пам’ять.

Діти отримали у подарунок від працівників патрульної поліції книги «1000 і 1 поворот».