Учні навчальних закладів Луганської області перебувають на Харківщині

         За запрошенням голови обласної державної адміністрації Райніна І.Л. учні навчальних закладів Луганської області у період зимових канікул з 4 по 7 січня 2016 року перебувають на Харківщині.

За час перебування на Харківщині діти переглянули новорічні театралізовані вистави в Харківському театрі для дітей та юнацтва, обласному Палаці дитячої та юнацької творчості та новорічну програму – в Харківському цирку, відвідали історичний музей імені М.Ф. Сумцова, художній музей, музей археології в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, зоопарк.

Педагогічними працівниками Харківської обласної станції юних туристів проведено екскурсію по Харкову, під час якої діти ознайомилися з історичними та культурними пам’ятками першої столиці: архітектурний ансамбль майдану Свободи, університетська гірка, Покровський чоловічий монастир, Благовіщенський кафедральний собор, виставка льодових фігур, сад імені Т.Г. Шевченка.

Юні луганчани відвідали головну ялинку Харківщини на майдані Свободи.

Програмою перебування дітей на Харківщині також передбачено перегляд художнього фільму в кінотеатрі «Київ».

Луганчани проживають на туристичній базі Харківської обласної станції юних туристів, де педагогічними працівниками закладу створені доброзичливі, комфортні умови.

7 січня 2016 року веселими, сповненими сили й енергії діти повернуться до Луганської області.