Про підсумки проведення обласного навчально-тематичного збору

З 8 по 10 січня 2016 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний навчально-тематичний збір Харківської обласної ради старшокласників, в якому взяли участь лідери учнівського самоврядування з Дергачівського, Куп’янського, Харківського районів області та міст Ізюм, Лозової, а також Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», Сумського державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені  І.Г. Харитоненка та Сумського обласного учнівського парламенту.

Під час засідання «Академії управлінської майстерності» лідери учнівського самоврядування взяли участь у тренінгах з попередження конфліктів та ефективного спілкування.

Лідери учнівського самоврядування в рамках акції Харківської обласної ради старшокласників «Діти-дітям» зустріли дітей з міста Красноармійська Донецької області, подарували їм солодощі. Разом з лідерами учнівського самоврядування діти з Донецької області взяли участь в екскурсії по місту Харкову, катанні на ковзанах та в традиційному обласному новорічному балі лідерів учнівського самоврядування, що відбувся 9 січня 2016 року.