Обласна науково-методична Інтернет-конференція для практичних психологів і соціальних педагогів.

21 січня 2016 року в рамках роботи обласної науково-методичної Інтернет-конференції для керівних та педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів за темою: «Розвиток творчого потенціалу педагога як умова ефективності і результативності навчально-виховного процесу у професійно-технічних навчальних закладах» проведено секційне засідання для практичних психологів і соціальних педагогів професійно-технічних навчальних закладів  Харківської області у формі вебінару на тему: «Роль працівників соціально-психологічної служби професійно-технічного навчального закладу  щодо розвитку особистості учнів: теорія і практика».

У ході вебінару були розглянуті наступні питання:

  1. Формування психологічної компетентності учасників навчально-виховного процесу.
  2. Теоретичні аспекти формування особистості учнів професійно-технічних навчальних закладів на різних етапах онтогенезу.
  3. Реалізація ідей соціалізації учнів професійно-технічних навчальних закладів в умовах сучасного освітнього середовища.
  4. Проблема самоусвідомлення та самоконтролю в межах всебічного розвитку особистості учнів професійно-технічних навчальних закладів.
  5. Формування соціально значимих якостей учнів професійно-технічних навчальних закладів як умова їх успішної соціалізації.
  6. Формування і розвиток психологічної культури учнів професійно-технічних навчальних закладів.