Про підсумки участі команди області у змаганнях на Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

Збірна команда юних туристів Харківської області взяла участь у змаганнях на Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях, що відбулися з 25 по 28 лютого 2016 року у м. Полтава.

У змаганнях брали участь 19 команд юних туристів з різних куточків України. Юні туристи змагалися у командному та особистому заліках на туристській смузі перешкод. Збірна команда юних туристів області була сформована з вихованців Чугуївського міського центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (директор Лисенко С.В.) та учнів Студенокського навчально-виховного комплексу Ізюмської районної ради Харківської області (тренер Цапок Р.О.).

В особистому заліку Бабаєв В’ячеслав, учень 9-го класу Студенокського НВК Ізюмського району, посів ІІ місце та нагороджений медаллю, грамотою Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

У командному заліку збірна команда юних туристів Харківської області посіла 6 місце серед 19 команд-учасниць.

У липні 2016 року команди юних туристів Харківщини візьме участь у Чемпіонаті України з пішохідного туризму, що відбудеться в Івано- Франківській області.