Методична студія за темою: «Організація методичної роботи з «педагогами-майстрами» на засадах диференціації»

29 березня 2016 року у Комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» (м. Харків, вул. Пушкінська, 24) спільно з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації проведено методичну студію за темою: «Організація методичної роботи з «педагогами-майстрами» на засадах диференціації».

У заході взяли участь вихователі-методисти, вихователі дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів обласного підпорядкування.

Під час роботи методичної студії розглянуто питання  про реалізацію освітніх проектів у дошкільних навчальних закладах Харківської області, проведено круглий стіл за темою «Модернізація підходів до організації методичної роботи з педагогічними працівниками  на засадах диференціації»,

надано адресну методичну допомогу «педагогам-майстрам» стосовно  запровадження активних форм роботи з педагогічними працівниками дошкільних навчальних закладів на засадах диференційованого, особистісно-орієнтованого підходів та презентовано досвіди роботи щодо використання інтерактивних форм роботи з вихователями дошкільних навчальних закладів у формі «майстер-клас».

У методичній студії взяли участь 77 осіб.