Селекторна нарада з питання «Про організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2016 в Харківській області»

6 квітня 2016 року відбулась селекторна нарада з питання  «Про організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2016 в Харківській області» під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Світличної Ю.О.

З доповіддю «Про основні завдання щодо практичного забезпечення проведення зовнішнього незалежного оцінювання в Харківськїй області» виступив директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Бабічев А.В.

З питання «Про організацію підготовки та проведення ЗНО-2016 в Харківській області» доповів  директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренко О.Л.

Під час селекторної наради були обговорені найбільш актуальні питання, пов’язані з організацією та проведенням зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році в Харківській області, зокрема: безпека, охорона здоров’я та організоване підвезення учнів загальноосвітніх навчальних закладів – учасників зовнішнього незалежного оцінювання 05,11,13 травня 2016 року, залучення педагогічних працівників до роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, забезпечення громадського порядку та створення безпечних умов під час підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

За підсумками наради заступником голови обласної державної адміністрації Світличною Ю.О. надані доручення керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, територіальних органів міністерств та відомств України в Харківській області щодо вжиття відповідних заходів для забезпечення якісного проведення зовнішнього незалежного оцінювання – 2016 в Харківській області.