Обласний вебінар для педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів з професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення

20 квітня 2016 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області відбувся обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення ПТНЗ за темою: «Розвиток професійної майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки  кваліфікованих робітників».

У ході проведення вебінару були розглянуті питання з досвіду роботи  педагогів за такими темами:

  1. Тренінгові технології – ефективний крок у майбутнє (з досвіду роботи щодо підготовки учнів з професії «Кухар. Кондитер»).

Ярошенко Л.М., викладач Чугуївського професійного аграрного ліцею.

  1. Педагогічна технологія «Створення ситуації успіху» при підготовці майбутніх кваліфікованих робітників з професії «Перукар».

Зенькова О.Ф., майстер в/н Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова.

  1. Тренінгові технології – найсучасніша методика навчання (з досвіду роботи щодо підготовки учнів з професії «Перукар»).

Гонтар А.П., майстер в/н Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова.

  1. Реалізація педагогічної технології «Створення ситуації успіху» на уроках виробничого навчання за професією «Перукар».

Баргамон Ю.Ф., майстер в/н Петрівського професійного аграрного   ліцею.

  1. Застосування інноваційних педтехнологій на уроках теоретичного навчання з професії «Кравець, закрійник» на прикладі створення ситуації успіху.

Смоліна Н.Ю., викладач ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг».