Обласний науково-методичний семінар

22 квітня 2016 року Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальним закладом «Нововодолазький санаторний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради проведено обласний науково-методичний семінар за темою «Удосконалення соціальної активності вихованців через учнівське самоврядування».

У роботі семінару взяли участь Федунова О. В., головний спеціаліст  сектору дошкільної та корекційної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, та заступники директорів з виховної роботи навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування.

Учасники отримали адресну методичну та практичну допомогу з актуальних питань застосування нормативно-правових документів, що регламентують забезпечення організації учнівського самоврядування у навчальному закладі, створення освітнього середовища, що сприяє самореалізації кожного учня та формування лідерських якостей особистості як соціального замовлення часу.

Під час роботи семінару присутні взяли участь у тренінгах: «Уміння спілкуватися», «Толерантність – розуміти та поважати інших», «Бути справжнім українцем». Разом з педагогами працювали лідери учнівського самоврядування.

Черниш І.В.

Єрмаков С.Ю.

Презентація Учнівське Самоврядування